Čerstvé řemeslné hořčice RAW
Speciální řemeslné hořčice jsou vyráběny ze semínek hořčice bílé (sinapis alba), a to odrůd Zlata, Veronika, Polárka a Severka. Nedílnou součástí je také kvalitní včelí med, jablečný ocet a sůl Maldon.
Šetrná výroba
Čerstvé řemeslné hořčice jsou vyráběny šetrně jako RAW, což znamená, že při výrobě nebyly vystaveny vyšší teplotě než 42°C, a to pro přirozenou strukturu, plnou chuť a maximální zachování všech prospěšných látek.
Ochutnáte také?
Čerstvě vyrobené hořčice mají vysoký obsah přirozeně vzniklých látek, které možná znáte z wasabi. Tyto látky dodávají v chuti vysokou palčivost a nemají jen senzorický potenciál, ale také účinně působí na naše zdraví v širokém spektru oblastí... Tento "wasabi efekt" však zráním ustupuje.


Speciální hořčice CLASSIC je vyráběna ze semínek hořčice bílé (sinapis alba), a to odrůd Zlata,...

Speciální hořčice DOUBLE je vyráběna pouze ze semínek "pikantní" hořčice sareptské hnědé...

Speciální hořčice KREMS je vyráběna ze semínek hořčice sareptské hnědé (brassica juncea) odrůdy...

Speciální hořčice MART je vyráběna ze semínek hořčice sareptské hnědé (brassica juncea) odrůdy...

Speciální hořčice MED je vyráběna ze semínek hořčice bílé (sinapis alba), a to odrůd Zlata,...