Neohodnoceno

Lyofilizované borůvky

Mrazem sušené kanadské borůvky jsou příjemně nasládlé a chutnají jako právě utržené z keře. Když je smícháte s granolou a přidáte do bílého jogurtu, vykouzlíte si skvělou snídani i v zimě.

Díky šetrnému procesu zpracování si borůvky zachovávají všechny důležité vitamíny a minerální látky. Navíc borůvky proti předčasnému stárnutí a jsou silným přírodním antioxidantem

100% lyofilizované ovoce
100% lyofilizované ovoce
sladká chuť zralých jahod
silný přírodní antioxidant
jsou křupavé a voňavé
jsou křupavé a voňavé
Množství
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Kód: 441/25 441/50 Zvolte variantu
Značka: Usušeno
65 Kč 125 Kč od 65 Kč
Kategorie: Sušené ovoce
Záruka: 1 rok
Ovoce: Borůvky
Složení: borůvky
Množství: 25 g a 50 g
Balení: znovuuzavíratelný ZIP sáček
Skladování: při teplotě do 20 °C mimo přímé slunce
Trvanlivost: 1 rok
Země původu: Česká republika

Lyofilizované borůvky

Mrazem sušené kanadské borůvky chutnají jako právě utržené z keře. Krásně voní a také si uchovávají svůj původní tvar. Navíc jsou v nich zachovány všechny důležité živiny, jakou jsou vitamíny nebo minerální látky. Borůvky mají nejvyšší koncentraci antioxidantů ze všech druhů ovoce a zeleniny.

Díky šetrnému procesu zpracování si také uchovávají svůj tvar, barvu i vůni. Skvěle se tak hodí nejenom do kaše či jogurtu, ale i jako ozdoba na různé dorty.

 

Jak sušíme ovoce

Sušení mrazem probíhá ve dvou krocích. V tom prvním se ovoce ochladí na -80°C a následně se umístí do vakua, kde se z něj odstraní až 95% vody.

V druhém kroku se postupně zvyšuje teplota a snižuje se vakuum, čímž dochází k finální úpravě. Výsledkem je sušené ovoce, které si zachovává svůj tvar, téměř stejné nutriční hodnoty i obsah vitamínů a minerálních látek.

 

Vyrobeno v souladu s přírodou.
S láskou ručně vyrobeno v České republice.
Používáme výhradně čerstvé suroviny