Lyofilizované mango
Pro všechny milovníky exotiku tu máme mango! Je hezky vyzrálé a tím pádem krásně slaďoučké. Perfektní na zdravé mlsání, ale dobré bude i s jogurtem a granolou a nebo se Vám bude hodit při zdobení dortů.
Díky šetrnému procesu zpracování si mango zachovávají všechny důležité vitamíny a minerální látky. Mango je zdrojem antioxidantů a podílí se na omlazení těla i ducha!


Kategorie: | Sušené ovoce |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Ovoce: | mango |
Složení: | mango |
Množství: | 25 g a 50 g |
Balení: | znovuuzavíratelný ZIP sáček |
Skladování: | při teplotě do 20 °C mimo přímé slunce |
Trvanlivost: | 1 rok |
Země původu: | Česká republika |
Lyofilizované mango
Tropické mango jsme nakrájeli na plátky a usušili mrazem. Vznikla tak dokonalá exotická pochoutka, kterou si určitě oblíbíte. Sušené mango si můžete dát jen tak na svačinu a nebo ho použít při přípravě snídaně. Skvěle chutná s bílým jogurtem a granolou.
Díky šetrnému procesu zpracování si také uchová autentickou chuť, barvu i vůni. Při kousnutí krásně křupe a rozplývá se na jazyku.
Lyofilizované mango je perfektní zdroj mnoha účinných látek. Je plné vitamínů a navíc je zdrojem přírodních antioxidantů. Pomáhá bránit před stárnutím a degenerací buněk, takže se podílí na omlazení těla. S pomocí manga můžete navíc účinně pročistit celý organismus.
Jak sušíme ovoce
Sušení mrazem probíhá ve dvou krocích. V tom prvním se ovoce ochladí na -80°C a následně se umístí do vakua, kde se z něj odstraní až 95% vody.
V druhém kroku se postupně zvyšuje teplota a snižuje se vakuum, čímž dochází k finální úpravě. Výsledkem je sušené ovoce, které si zachovává svůj tvar, téměř stejné nutriční hodnoty i obsah vitamínů a minerálních látek.

