Mandlová medovina
Základem medoviny jsou kvalitní přísady jako je voda, med, byliny a koření.
Vyrobena dle starodávné receptury
Smíchané suroviny se zakvasí ušlechtilou kulturou kvasinek a potom kvasí několik týdnů. Po ukončení kvašení je základ medoviny stočen do ležáckých tanků, které jsou neprodyšně uzavřeny. Medovina pak prochází samočisticím procesem a pomalu dozrává při nízkých teplotách, její chuť se tak zjemňuje a uhlazuje. Tato fáze výroby trvá někdy až půl roku.
Ochutnáte také?
Určující pro ukončení celého procesu výroby není sama délka procesu, ale vyrovnanost chuti medoviny. Načasování konce, tedy rozhoduje o výsledné kvalitě.
Nakonec přidáme několik druhů bylin a koření dle starodávného receptu. Díky tomu dodáme medovině tu správnou chuť a vůni.


Vyrobená výhradně z kvalitních českých surovin, dle starodávné receptury. Medovina je nápoj...